Σάββατο 29 Ιανουάριος 2022

Γεννημένος την δεύτερη μέρα της δεκαετίας του 60' στην Υπερκαυκασία συνεχίζω να απαθανατίζω κάθε κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός της Ποντιακής κληρονομιάς μου. 

Φέρω την πιστοποίηση του επαγγελματία σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αττικής ώς τρίτο μέλος και Ταμίας παρακολουθώντας ταυτόχρονα τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης.

Κουβαλάω πάντα μαζί μου μια κάμερα, με την ελπίδα να αποκτήσω την αίσθηση του κάδρου του κλασσικού δημιουργού. Ελπίζω να έχω ένα κλάσμα από την δίψα του για εικόνα και θέληση για έκφαση.

Μέχρι σήμερα έχω καλύψει  πολλά πολιτιστικά δρώμενα στους Δήμους Καλλιθέας,Νέας Σμύρνης και Αγίου Δημητρίου όπως κι έχω διατελέσει προσωπικός φωτογράφος Δημάρχων και πολιτικών. Συνεργάζομαι με τοπικές εφημερίδες του Ν. Αττικής. Με τα τελειότερα μηχανήματα νέας τεχνολογίας αποθεώνω κάθε κοινωνική εκδήλωση, γάμο,βάφτιση,δεξίωση και πολλά άλλα. Είμαι μέλος του Οργανισμού Συλλογικής διαχείρισης και Προστασίας των Πνευματικών Δικαιωμάτων, μέλος Δ.Σ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων.

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι:

 

 

 

 

           100% Ελληνική Επιχείρηση